dijous, 31 de maig del 2012

VA DE MASCOTES!



Dins de l'àrea de medi natural, durant el segon i tercer trimestre, estem estudiant els animals a partir de mascotes que tenim a casa o que podem aconseguir.
Així és més divertit!
Com ho fem? Doncs el pare, la mare, la tieta,...porta l'animal a la classe; l'observem, el toquem, ens expliquen coses, fem fotos,... Després busquem informació i en petits grups escrivim tot el què en sabem a fi de fer una exposició oral davant de la resta de la classe i, a vegades, a les altres classes.
Durant el segon trimestre, hem estudiat les mascotes de l'Iker: les POGONES "dragoncillo barbudo de Australia", que són uns rèptils molt especials; la mascota de la Ivet: el PERIQUITO, que és un lloro molt petit que també vé d'Australia i fa els seus nius en uns arbres molt especials, els eucaliptus.
Aquest trimestre, estudiem la mascota de l'Aura: els BORDER COLLIE, que és la raça de gossos de pastura més intel·ligent que hi ha. També buscarem informació sobre els TALPS, ja que la Gemma en té un al seu jardí i diu que és la seva mascota.